طرز تهیه “خورش قیمه عربی”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/95e11e07-1809_.jpg

آموزش پخت خورش قیمه عربی خوشمزه در خانه

خورش قیمه عربی که به ظاهر مخلوطی از آبگوشت و قیمه است ،طعم متفاوت و خوشمزه ای دارد که بجای لپه از نخود در آن بکار میرود.این خورشت قیمه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و شناخته شده کشور عراق است و به خورشت قیمه نجفی هم معروف است.اگر دوست دارید با دستور پخت قیمه عربی آشنا شوید ما را در نمناک همراهی کنید.

مواد لازم خورش قیمه عربی

  • گوشت گوسفند:200 گرم
  • نخود:  200 گرم
  • پیاز:2 عدد
  • رب گوجه فرنگی :4 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده:4 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین:2 قاشق چایخوری
  • کره:2 قاشق غذاخوری


10a0cc47-98d5_.jpg

طرز تهیه خورش قیمه عربی

مرحله اول

برای پخت خورش قیمه عربی باید ابتدا نخود ها را از یک روز قبل بشویید و در آب بخیسانید. سپس آن را جداگانه بپزید.اگر از قبل نخود را پخته و آماده نگه دارید همیشه غذای شما زودتر آماده خواهد شد.

گوشت را بشویید و به قطعات دلخواه خرد کنید.

مرحله دوم:

یک عدد پیاز را خرد کرده و به همراه گوشت خرد شده داخل قابلمه که کمی هم روغن داخلش داغ شده باشد ،تفت دهید.زردچوبه را افزوده و مواد را هم بزنید تا گوشت کمی سرخ شده و از حالت خامی دربیاید.

حالا نخود پخته را اضافه کنید و در ادامه 8 لیوان آب داخل خورشت بریزید و بعد از جوشیدن مواد در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.

مرحله سوم:

بعد از پخته شدن کامل گوشت آن را از روی حرارت بردارید و از صافی عبور دهید. آب گوشت را جدا کرده و در ظرف دیگری نگه دارید ، بقیه مواد را با یک گوشت کوب خوب بکوبید تا کاملا له شود.

مرحله چهارم:

تابه ای را روی حرارت بگذارید و کمی روغن بریزید ، یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ کنید ، نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد از طلایی شدن رب را اضافه کنید و تفت دهید.

در ادامه زعفران و دارچین را هم اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله آخر:

در این مرحله گوشت کوبیده شده را بریزید و با مواد مخلوط کنید تا عطر و طعم بگیرد و در آخر آب گوشت را هم بیفزایید و هم بزنید.

اجازه دهید مواد بجوشند و به غلظت مناسب برسد.بعد از این که خورش غلیظ شد و جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر بکشید و 2 قاشق کره روی آن بریزید.

خورش قیمه را با مقداری پیاز داغ تزیین کرده و با برنج میل کنید.



9f55dc03-621e_.jpg

نکات تکمیلی در مورد خورش قیمه عربی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش قیمه عربی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟371