طرز تهیه “بتاتاحاره” خوشمزه برای پیش غذا

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/1cf890f6-4bbc_.jpg

مواد لازم برای بتاتاحاره

  • سیب زمینی متوسط :3 عدد، فندقی
  • پیاز متوسط :یک عدد، خلالی
  • روغن مایع :6 قاشق غذاخوری
  • پودر تخم گشنیز:2 قاشق چای خوری
  • گشنیز ساطوری :3 قاشق غذاخوری
  • سیر له شده :2 عدد
  • زردچوبه :یک قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل قرمز :به میزان لازم



bd1d452b-a223_.jpg

 تهیه بتاتاحاره

طرز تهیه بتاتاحاره

داخل ظرفی مناسب ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس پیاز خلالی شده را به مدت4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، بعد از روغن خارج کنید.
اگر احتیاج بود کمی دیگر روغن داخل ظرفتان بریزید و اینار سیب زمینی را در آن سرخ کنید.
در حین سرخ شدن مقداری ، زردچوبه، تخم گشنیز و نمک و فلفل را به سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید.
سپس را به همراه پیاز تفت خورده شده مجددا به تابه برگردانید و پس از یک دقیقه تفت دادن بتاتاحاره را سرو کنید.



d1cf9997-00f0_.jpg

 بتاتاحاره

 نکات :

به جای سیر می توانید از پودر سیر نیز استفاده کنید.
ماست چکیده ، پودر سیر، نعناع و  نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و موقعه سرو از آن استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد بتاتاحاره

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بتاتاحاره را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس
این مطلب مفید بود ؟220