مواد لازم پنه با سس اسفناج و پنیر
پنه 450 گرم
پنیر خامهای 100 گرم
سیر 3 حبه
اسفناج تازه 250 گرم
پنیر پارمزان 2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
نمک ¾ قاشق چایخوری

طرز تهیه پنه با سس اسفناج و پنیر
در قابلمهای بزرگ آب و نمک ریخته و آن را به جوش آورید.
پنه را به آب جوش بیافزایید. برای 8 دقیقه بپزید تا کمی نرم شود. در این حین گهگاهی هم آن را هم بزنید.
برگهای اسفناجهای تازه را جدا کنید.
سیر را ریز کنید و در مخلوط کن بریزید. فلفل تازه را آسیاب کنید. پنیر خامهای، ¾ قاشق چایخوری نمک، ½ قاشق چایخوری فلفل و نصف برگهای اسفناج را اضافه کنید. آن ها را مخلوط کنید تا ترکیبی نرم و خامهای به دست بیاورید. آن را کنار بگذارید.
در این حین، باقی برگهای اسفناج را در کاسهای بزرگ بریزید.
آب پاستا را بگیرید، نصف پیمانه از آب را نگه دارید.
پاستا را با قاشق روی برگهای اسفناج درون کاسه بریزید.
مخلوط پنیر و اسفناج را روی پاستا ریخته و هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. آب پاستایی را که نگه داشتهاید کم کم اضافه کنید.
نمک و فلفل بزنید. روی آن پنیر پارمزانی که از قبل رنده کردهاید بپاشید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد پنه با سس اسفناج و پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پنه با سس اسفناج و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟