مواد لازم لازانیای سوسیس و گوجه
- لازانیای خام :12 ورق (300 گرم)
- روغن زیتون :2 قاشق چایخوری
- پیاز درشت ساتوری شده :1 عدد
- سیر ساتوری شده :1 حبه
- ادویه مخلوط (نمک ،فلفل، زردچوبه، آویشن و ...) : ½1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز : ¼ قاشق چایخوری
- سوسیس مرغوب :500 گرم
- گوجه فرنگی پوست کنده:½1 کیلوگرم
- پنیر موتزارلای رنده شده:6 پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده : ¾ پیمانه

طرز تهیه لازانیای سوسیس و گوجه
ابتدا سوسیس را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ، سپس سوسیس های سرخ شده را خارج کرده و داخل یک بشقاب بریزید.
یک عدد پیاز را خرد کرده و داخل تابه سوسیس بریزید و تفت دهید ، اگر لازم بود کمی روغن افزوده و پیاز را سرخ کنید.
سپس سیر را ساتوری کرده و با پیاز تفت دهید.
بعد از اینکه عطر سیر بلند شد ، فلفل قرمز خرد شده ، نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و ادویه های لازانیا را اضافه کنید و هم بزنید.
فلفل قرمز خرد شده را بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا همه مواد سرخ شوند.
در این فاصله گوجه ها را رنده کرده و بیافزایید ، همه مواد را بخوبی هم بزنید و اجازه دهید با آب گوجه بپزد.
در این فاصله لازانیا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.
فر را روشن کرده و روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا در طول آماده سازی مواد لازانیا گرم شود.
بعد از اینکه سس پخت و آب آن جمع شد ، قالب مورد نظر را که بهتر است یک ظرف پیرکس مستطیلی باشد را آماده نمایید.
تقریبا یک پیمانه از سس را ته قالب بریزید و همه جای آن پخش کنید.
سپس چند ورق از لازانیا را بچینید، طوری که تقریبا یک سانتی متر از لبه های لازانیا روی هم بیافتد.
حالا سس را بریزید و روی آن را با مقداری پنیر موتزارلا و پارمزان بپوشانید ، سپس دوباره لازانیا بچینید.
لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید و لایه آخر را با سس و پنیر به پایان برسانید.
مقدار موادی که لابه لای لازانیا ها می ریزید بستگی به سایز قالب شما دارد ، اگر در هر لایه لازانیای بیشتری جا می گیرد میزان مواد و پنیری که لابه لای آن می ریزید بیشتر است.
پس میزان مواد را بسته به سایز قالبتان تنظیم کنید تا به یک اندازه باشد و یک لایه کم و یک لایه زیاد نشود.
بعد از اینکه لایه آخر را با سس و پنیر پر کردید روی قالب را با فویل بپوشانید و داخل فری که گرم کرده اید بگذارید .
یک ساعت زمان دهید تا پنیر آب شده و لازانیا بپزد.
برای اینکه پنیر لازانیا برشته و طلایی شود آن را برای 20 تا 30 دقیقه بدون فویل داخل فر قرار دهید.
بعد از اینکه لازانیا پخت و سطح آن طلایی شد از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود ، سپس آن را برش زده و سرو نمایید

نکات تکمیلی در مورد لازانیای سوسیس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
لازانیای سوسیس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .