مواد لازم برای ماهی رولی
- ماهی قزل آلا :2 عدد
- رب انار :150 گرم
- گردوی ساطوری :50 گرم
- پیازچه ساطوری :به مقدار لازم
- قارچ ساطوری :200 گرم
- نمک، فلفل و زعفران :به مقدار لازم
طرز تهیه ماهی رولی
ابتدا ماهی را پاک کرده و استخوان و پوست آن را جدا کنید ، و یا آن را به شکل فیله خریداری نمایید.
فیله های ماهی را با نمک ، فلفل و زعفران مخلوط کرده و همه جای آن را خوب آغشته کنید و برای دو ساعت کنار بگذارید.
در مرحله بعد پیازچه ، قارچ و گردو را ساطوری کرده و با کمی روغن تفت دهید ، حالا رب انار را افزوده و بعد از چند تفت از روی حرارت بردارید.
ماهی ها را روی یک سطح صاف پهن کرده و اگر خیلی بزرگ بود آن را به اندازه دلخواه برش بزنید.
میان هر برش ماهی مقداری از سس را بریزید و آن را رول کنید ، رول ها را با خلال دندان محکم کرده و داخل روغن سرخ کنید.
به هنگام سرخ کردن ماهی ها در تابه را بگذارید تا گوشت ماهی بخوبی بپزد.
نکات تکمیلی در مورد ماهی رولی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ماهی رولی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز