طرز تهیه “ماهی رولی” در خانه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/13d1282e-cf5d_.jpg

مواد لازم برای  ماهی رولی

  • ماهی قزل آلا :2 عدد
  • رب انار :150 گرم
  • گردوی ساطوری :50 گرم
  • پیازچه ساطوری :به مقدار لازم
  • قارچ ساطوری :200 گرم
  • نمک، فلفل و زعفران :به مقدار لازم


54112e95-50bf_.jpg

طرز تهیه ماهی رولی

ابتدا ماهی را پاک کرده و استخوان و پوست آن را جدا کنید ، و یا آن را به شکل فیله خریداری نمایید.

فیله های ماهی را با نمک ، فلفل و زعفران مخلوط کرده و همه جای آن را خوب آغشته کنید و برای دو ساعت کنار بگذارید.

در مرحله بعد پیازچه ، قارچ و گردو را ساطوری کرده و با کمی روغن تفت دهید ، حالا رب انار را افزوده و بعد از چند تفت از روی حرارت بردارید.

ماهی ها را روی یک سطح صاف پهن کرده و اگر خیلی بزرگ بود آن را به اندازه دلخواه برش بزنید.

میان هر برش ماهی مقداری از سس را بریزید و آن را رول کنید ، رول ها را با خلال دندان محکم کرده و داخل روغن سرخ کنید.

به هنگام سرخ کردن ماهی ها در تابه را بگذارید تا گوشت ماهی بخوبی بپزد. 



287c6c00-2106_.jpg

نکات تکمیلی در مورد ماهی رولی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ماهی رولی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟80