مواد لازم ساندویچ لبنانی
- گوشت راسته بره :350 گرم
- تبوله:120 گرم
- باباغنوش :225 گرم
- نان لواش :4 عدد
- سیر له شده :2 حبه
- آبلیمو :2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- نمک:به مقدار لازم
- فلفل:به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ لبنانی
ابتدا گوشت را باریک و نازک خرد کرده و با سیر، آبلیمو ، نمک و فلفل مخلوط کنید، سپس آن را برای چند دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شود.
بعد از حدود 10 تا 15 دقیقه گوشت ها را با مقداری روغن خوب سرخ کنید تا بپزد, این مرحله بستگی به ذائقه شما دارد تا حدی که دوست دارید گوشت را سرخ کرده و بپزید.
وسط هر لواش مقداری از گوشت سرخ شده را بریزید و روی آن تبوله و باباغنوش قرار داده و نان را رول کنید.
با یک چاقوی تیز رول ها را از وسط ببرید و داخل ظرف پذیرایی بچینید و گرم میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ بره لبنانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ بره لبنانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!