مواد لازم برای سوپ خامه ای مرغ و نودل
- نودل :100گرم
- سینه مرغ بدون استخوان و پوست :250گرم
- آب مرغ :2 پیمانه
- خامه :یک سوم پیمانه
- روغن زیتون :یک و نیم قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
- هویج خرد شده :3 عدد متوسط
- کرفس خرد شده:3 ساقه
- سیر رنده شده :3 حبه
- جعفری خرد شده و تازه :3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به اندازه کافی
- کره :یک چهارم پیمانه
- آرد:یک چهارم پیمانه به علاوه 2 قاشق غذاخوری
- شیر:دو و نیم پیمانه
پخت سوپ خامه ای
طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ و نودل
قابلمه ای بزرگ انتخاب کنید و یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد به آن پیاز، هویج و کرفس اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از کمی تفت دادن سیر را اضافه کنید و یک دقیقه ای با بقیه سیزیجات تفت دهید.
بعد به داخل قابلمه مرغ تکه شده ، آب مرغ، جعفری خرد شده ، نودل و مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.حرارت را بالا ببرید تا مواد سوپ جوش بیاید.
بلافاصله بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید تا مواد با حرارت کم بپزند. وقتی مرغ نرم شد تکه های مرغ را از داخل قابلمه دربیاورید و ریش ریش کنید و مجددا به قابلمه برگردانید.
داخل ماهیتابه ای کره را ذوب کنید و بعد به آن آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید. شیر را هم کم کم به آنها اضافه کنید و به همر زدن بدون وقفه ادامه دهید تا آرد گوله گوله نشود.
در آخر خامه را اضافه کنید و درحال هم زدن به مواد سوپ داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. وقتی سوپ جا افتاد به صورت کاملا داغ سرو کنید.
سوپ خامه ای مرغ و نودل
نکات تکمیلی در مورد سوپ خامه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ خامه ای را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!!