طرز تهیه مربای خرمالو و مواد لازم آن
- خرمالوی رسیده 400 گرم
- سیب رنده شده 1 عدد
- هل سبز نیم کوب 1 ق چ
- گلاب 1 لیوان
- آبلیمو 1 ق س

نحوه پخت خرمالو
ابتدا پوست خرمالوها را جدا کنید و بعد سیب را پوست بکنید و رنده کنید.
سیب رنده شده را به همراه شکر داخل یک قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت قرار دهید.گلاب را هم در این فاصله اضافه کنید و اجازه دهید گلاب با شکر حل شده بجوشد. بعد حرارت زیر قابلمه را کم کنید و مدام کف روی مربا را با قاشق بگیرید تا هم تلخی آن گرفته شود و هم رنگ مربا شفاف شود.
پس از اینکه شهد مربا انقد جوشید که قوام آورد، خرمالوی پوست گرفته شده را به شهد مربا اضافه میکنیم تا به مدت 5 دقیقه خرمالو هم با بقیه مواد بجوشد و جا بیفتد.در پایان پخت هم آبلیمو و هل را اضافه میکنیم و مربا را از روی حرارت برمیداریم و در قابلمه را میگذاریم و یک 12 ساعت اجازه میدهیم بماند و کمکم سرد شود.سپس مربای آماده شده را داخل ظرف مورد نظر میریزیم و در آن را میبندیم و در یخچال نگهداری میکنیم.

نکات تکمیلی در مورد مربای خرمالو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
مربای خرمالو را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان