نحوه درست کردن “مربای خرمالو” و نکات مهم آن

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/015a4634-fe30_.jpg

طرز تهیه مربای خرمالو و مواد لازم آن

  •  خرمالوی رسیده     400 گرم
  • سیب رنده شده    1 عدد
  • هل سبز نیم کوب     1 ق چ
  • گلاب   1 لیوان
  • آبلیمو     1 ق س



9ba1a1c0-b207_.jpg

نحوه پخت خرمالو

ابتدا پوست خرمالوها را جدا کنید و بعد سیب را پوست بکنید و رنده کنید.

سیب رنده شده را به همراه شکر داخل یک قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت قرار دهید.گلاب را هم در این فاصله اضافه کنید و اجازه دهید گلاب با شکر حل شده بجوشد. بعد حرارت زیر قابلمه را کم کنید و مدام کف روی مربا را با قاشق بگیرید تا هم تلخی آن گرفته شود و هم رنگ مربا شفاف شود.

 

پس از اینکه شهد مربا انقد جوشید که قوام آورد، خرمالوی پوست گرفته شده را به شهد مربا اضافه میکنیم تا به مدت 5 دقیقه خرمالو هم با بقیه مواد بجوشد و جا بیفتد.در پایان پخت هم آبلیمو و هل را اضافه میکنیم و مربا را از روی حرارت برمیداریم و در قابلمه را میگذاریم و یک 12 ساعت اجازه میدهیم بماند و کم‌کم سرد شود.سپس مربای آماده شده را داخل ظرف مورد نظر میریزیم و در آن را میبندیم و در یخچال نگهداری میکنیم.



b71cbf0e-c0c7_.jpg

نکات تکمیلی در مورد مربای خرمالو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
مربای خرمالو را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .

زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟18531