مواد لازم بلدرچین بریان هندی
- بلدرچین :4 عدد
- پیازچه خردشده :2 پیمانه
- بادام :1 پیمانه
- شیر پرچرب :1 پیمانه
- سیر :8 حبه
- روغن :2 قاشق سوپخوری
- پودر تخم گشنیز :2 قاشق سوپخوری
- گرام ماسالا :1 قاشق سوپخوری
- پودر فلفل چیلی :½1 قاشق سوپخوری
- زردچوبه :¼ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه بلدرچین بریان هندی
ابتدا 4 عدد بلدرچین را پاک کرده و بشویید ، سپس آن ها را خوب خشک نمایید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن سرخ کردنی بریزید تا داغ شود.
بلدرچین ها را ابتدا با نمک و فلفل مزه دار کرده و داخل تابه قرار داده و تفت دهید تا کمی سرخ شود.
بلدرچین ها را از تابه خارج کرده و پیازچه های خرد شده را بریزید و تفت دهید تا نرم شوند.
سپس سیر را افزوده و تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر تخم گشنیز ، پودر چیلی و گرام ماسالا را افزوده و خوب مخلوط نمایید.
بادام و شیر را در مخلوط کن بریزید و به مواد داخل تابه بیافزایید.
در آخر نیم فنجان آب بریزید و شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشد و سس غلیظ شود.
بلدرچین ها را داخل سینی فر بچینید و سس را روی آن ها بریزید، طوری که همه جای بلدرچین ها به این سس آغشته شود.
روی بلدرچین ها را با یک فویل بپوشانید و برای 40 تا 45 دقیقه در فری که با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید.
سپس فویل را از روی بلدرچین ها بردارید و برای 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا سطح آن ها برشته شود.
بلدرچین های بریان شده را داخل ظرف مورد نظر بچینید .
در صورت تمایل با چند برش لیمو و چند برگ گشنیز تزیین کرده و با برنج میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد بلدرچین بریان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بلدرچین بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف