مواد لازم کانولی با طعم پنیر:
- پنیر ریکوتا:450 گرم
- پودر شکر:سه چهارم فنجان
- وانیل:یک قاشق چای خوری
- شکلات کره ایی: 30 گرم
- روغن قنادی: یک قاشق غذا خوری
- پودر پسته:سه چهارم فنجان
- خامه زده شده: یک فنجان
- شکلات تخته ایی خرد شده: 120 گرم
- خمیر کانولی: 12 تا 14 ورق

طرز تهیه کانولی با طعم پنیر :
پودر شکر را با پنیر ریکوتا و وانیل با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا نرم شود.
بعد 30 گرم از شکلات را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید . سپس روی مواد را بپوشانید و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
120 گرم شکلات را داخل قابلمه ای کوچک بریزید و آن را به روش بن ماری ذوب کنید.سپس ورقه های کانولی را به دور یک جسم چوبی یا فلزی بپیچید و در روغن سرخ کنید.
و بعد از خنک شدن ، خمیر سرخ شده را از دور جسم پیچیده شده بیرون بکشید و هر دو انتهای کانولی را در شکلات ذوب شده فرو ببرید و بعد در پودر پسته بزنید .
کانولی ها را روی یک کاغذ روغنی که در سینی کشیده اید قرار دهید . بعد از 45 دقیقه که کانولی ها سفت شدند ترکیب خامه و پنیر را با کمک قیف آشپزی داخل کانولی ها بریزید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کانولی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 6 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کانولی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز