ابتدا آرد را در کاسه بزرگی بریزید و کره را اضافه کنید و با نوک انگشتانتان آنها را مخلوط نمایید.
در کاسه ای دیگر سایر مواد خمیر را مخلوط کرده و روی آرد بریزید و خوب هم بزنید تا خمیر درست شود.
سپس آن را کمی ورز داده و با یک لایه پلاستیک بپوشانید و برای یک ساعت کنار بگذارید تا ورآید.
بعد ازاینکه حجم خمیر دو برابر شد آن را با وردنه باز کرده و داخل قالب تارت پهن کنید، به کمک یک چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید تا داخل فر پف نکند.
خمیر را برای 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده و با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید.
در این فاصله ژامبون ها را به شکل رشته رشته خرد کنید، تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با خامه ، نمک و فلفل مخلوط کنید تا یک سس یکدست و صاف حاصل شود.
خمیر را از فر خارج کرده و روی آن پنیر خامه ای بمالید، سپس ژامبون های خرد شده را بریزید، در ادامه مخلوط تخم مرغ و خامه را افزوده و ورقه های پنیر را بچینید.
قالب را برای 1 ساعت در فری که با دمای 180 درجه گرم شده قرار دهید، بعد از اینکه کیش لورین پخت و سطح آن طلایی شد قالب را از فر خارج کنید.
جعفری خرد شده را روی کیش لورین بپاشید و با باقی مانده پنیر خامه ای آن را تزیین کرده و سرو نمایید.