مواد لازم برای دسر سیب و خامه
- کیک اسفنجی 4 تخم مرغی :یک عدد
- کمپوت سیب :یک عدد
- خامه فرم گرفته :350 گرم
طرز تهیه دسر سیب و خامه
ابتدا سیب ها را از داخل آب کمپوت در آورده آنها را به اندازه های دلخواه برش زده و کنار بگذارید و حالا کیک اسفنجی را به اندازه سیب ها برش زده و به آب کمپوت آغشته کرده و در لیوان مخصوص سرو دسر قرار دهید.
لایه ای از سیب های خرد شده را روی تکه های کیک قرار داده و مقداری خامه روی آن ریخته و لایه ای از کیک اسفنجی خرد شده روی خامه ریخته و سیب های خرد شده را روی نان قرار دهید و در آخر خامه فرم داده شده را داخل لیوان ریخته و با برگ نعناع و یا برش هایی از بادام تزیین کرده میل نمایید
نکات تکمیلی در مورد دسر سیب و خامه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
دسر سیب و خامه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز