طرز تهیه سالاد پانزانلا

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/433dc0cf-51fd_.jpg

مواد لازم برای  سالاد پانزانلا

 
نان تست مکعبی شده 300گرم
سرکه بالزامیک  دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون  پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زیتون بی دانه  به میزان لازم
گوجه فرنگی درشت خردشده  700 گرم
خیار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک  از هر کدام یک عدد
سیر  یک حبه
 


47795ffe-7fa1_.jpg

 

طرز تهیه سالاد پانزانلا

یک سالاد خوشمزه و سالم که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان می آید. ابتدا نان ها را داخل فر می گذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون می بندیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا طعم ها با هم آمیخته شود.
هنگام سرو سالاد، نان ها را اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم و آن را با زیتون تزئین می کنیم.
 
 

 

e6be072f-8a13_.jpg

نکات تکمیلی در مورد سالاد پانزانلا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
سالاد پانزانلا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟ فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟101