“بادام سوخته” نوعی شیرینی سنتی ایرانی به همراه طرز تهیه آن

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/fffe9995-a709_.jpg

مواد لازم برای بادام سوخته

  • بادام درختی :1 پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  •  گلاب :1 قاشق غذاخوری
  •  کره:2 قاشق سوپ خوری



3d342ca2-b21c_.jpg

 نحوه درست کردن بادام سوخته

طرز تهیه بادام سوخته:

ابتدا شکر و گلاب را داخل تابه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند. سپس تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار داده و اجازه دهید تا برای 10 دقیقه با شعله کم بجوشد.

در مرحله بعد بادام را افزوده و کمی هم بزنید تا با مواد داخل تابه مخلوط شود. در این مرحله کره را افزوده و مخلوط نمایید.

اجازه دهید مواد بجوشد و کاملا غلیظ شود. اما مراقب باشید نسوزد. بعد از اینکه مخلوط بادام و شکر غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و داخل یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده بریزید.

با کمک قاشق بادام ها را از یکدیگر جدا کنید.اجازه دهید تا بادام سوخته برای دو ساعت به همان حالت بماند تا خشک شود سپس آن را از کاغذ روغنی جدا کرده و سرو نمایید.



0a9c6114-2921_.jpg

طرز درست کردن بادام سوخته

 

 

نکات تکمیلی در مورد بادام سوخته

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
بادام سوخته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت
این مطلب مفید بود ؟6216