طرز تهیه ژله باواریا ؛ شیک و دورنگ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/82726145-8880_.jpg

مواد لازم برای ژله باواریا (دورنگ)

  •   زرده تخم مرغ :6 عدد
  • شکر :250 گرم
  • خامه : 250 گرم
  • شیر : نیم لیتر
  • پودر کاکائو : 25 گرم
  • آب جوش : یک چهارم پیمانه
  • وانیل : اندکی
  • پودر ژلاتین :40 گرم (حدود 2 قاشق غذاخوری)
  

2adfdd48-90d6_.jpg

 طرز تهیه ژله باواریا (دورنگ)

برای درست کردن این ژله خوشمزه ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.در این فاصله تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و زرده های آن را را جدا کرده و در یک ظرف دیگر با هم زن برقی هم بزنید شکر را اضافه نمایید و تا جایی هم بزنید که مایه کش بیاید.

حالا پودر ژلاتین را با آب جوش مخلوط کرده و با حرارت غیر مستقیم آن را حل کنید و مخلوط آب و ژلاتین را به شیر در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید.

در مرحله بعد تخم مرغ های هم زده را افزوده و هم بزنید تا نبندد و در آخر خامه را هم اضافه کرده و همه مواد را با هم ترکیب کنید.

قالب را آماده کرده نیمی از مواد را داخل آن بریزید و داخل یخچال بگذارید تا در این فاصله پودر کاکائو را در آب جوش حل کرده و به مابقی مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه لایه اول نیم بند شد لایه دوم ژله را روی آن ریخته دوباره داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید ژله یک روز در یخچال بماند تا خوب بسته شود.

بعد از اینکه ژله خوب بسته شد آن را در دیس پذیرایی برگردانید و به شکل دلخواه تزیین کرده میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد ژله باواریا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
ژله باواریا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟
این مطلب مفید بود ؟245