طرز تهیه سس هات داگ خوشمزه و معرکه در منزل
هات داگ یکی از پرطرفدارترین ساندویچ ها در جهان است که می توانید آن را سریع و راحت در خانه تهیه کرده و با سس فرانسوی و یا هر نوع سس دلخواهتان نوش جان کنید. یکی از سس های مناسب برای ساندویچ هات داگ سس قارچ است پس این سس را به روش سرآشپزان نمناکی آماده کنید و از طعم بی نظیر ساندویچ هات داگتان نهایت لذت را ببرید.
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص هات داگ
مواد لازم | میزان لازم |
قارچ | 300 گرم |
شیر | 1 لیوان |
پیاز | 2 عدد |
خامه غلیظ | 300 گرم |
ماست چکیده | 2 قاشق غذا خوری |
پودر سیر | 2 قاشق مربا خوری |
نمک، فلفل سیاه ، کره، آب لیمو ترش | به مقدار مورد نیاز |

آموزش طرز تهیه سس مخصوص هات داگ
برای تهیه کردن سس مخصوص هات داگ به روش زیر عمل کنید:
- قارچ ها را به صورت درشت خرد کنید.
- در ظرفی مقداری نمک، آب لیمو ترش و آب ریخته و قارچ های خرد شده را داخل آن ریخته و پس از نیم ساعت آبکشی کنید و بشویید.
- درون تابه ای پیازها را به صورت ریز رنده کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا آبش گرفته شود.
- در تابه مقداری کره بریزید تا پیازها با کره سرخ شوند.
- قارچ ها را به پیازها افزوده و تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود.
- در مخلوط کن ماست و نیمی از خامه را بریزید و مخلوط کرده و شیر را هم کمکم به ماست و خامه اضافه نمایید تا یکدست شوند.
- در این مرحله قارچ و پیاز را همراه پودر سیر، فلفل و نمک به مخلوط کن بیافزایید تا کاملا مخلوط شوند.
- پس از مخلوط شدن تمام مواد با هم مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
- باقی خامه را به سس افزوده و بگذارید سس روی حرارت به غلظت لازم برسد.
- درون نان باگت را به سس قارچ آغشته کنید.
- پس از سرخ کردن هات داگ بلافاصله روی آن پنیر ورقه ای بگذارید تا با حرارت هات داگ آب شود.
- هات داگ و پنیر را داخل نان بگذارید و برش های گوجه، کاهو و خیار شور را نیز روی آن قرار داده و نوش جان کنید.
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف