طرز تهیه “تارت تاتین” گوجه با طعمی تازه و باورنکردنی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/06853844-83b0_.jpg

مواد لازم تارت تاتین گوجه

  • خمیر تارت :به میزان لازم
  • گوجه متوسط :13 عدد
  • پیاز قرمز:3 عدد
  • سیر تازه :2 حبه
  • آویشن تازه :2 شاخه
  • کره :2 قاشق چایخوری
  • شکر قهوه ‎ای :2 قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون :به میزان کافی


61ed016a-e48f_.jpg

 پخت تارت تاتین گوجه خانگی

طرز تهیه تارت تاتین گوجه

یک عدد از پیازها را پوست بکنید و به صورت حلقه حلقه برش دهید.
8 عدد از گوجه‎ ها را به صورت فیله کنید و برش حلقوی بزنید.
تابه ای را روی حرا ت قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید تا گرم شود. سپس پیازها را داخل آن ریخته و با حرارت کم تفت دهید.بعد از10 دقیقه که پیازها کاراملی شدند، سیر ، آویشن تازه و مقداری نمک را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
سپس گوجه‎ ها را بریزید و بگذارید همه مواد آهسته بپزند و جا بیفتد. هر از گاهی مخلوط را هم بزنید. بعد از 15 دقیقه سس آماده است.
2 پیاز دیگر را پوست بکنید و به ضخامت 3 میلیمتر برش بزنید.
باقی گوجه ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و دانه‎ هایش را بیرون بیاورید و به ضخامت 5 میلیمتر برش دهید.
قالب تاتین را با مقداری روغن زیتون چرب کنید. حرارت را کم کنید. کره و 2 قاشق شکر قهوه ‎ای را داخل قالب بریزید و پیازها و گوجه‎ های بریده شده را داخل قالب بچینید طوری که روی هم قرار بگیرند. اجازه دهید تا پیاز ها کاراملی شوند.
سپس سس را روی این لایه در قالب بریزید و پخش کنید.بعد خمیر را روی آن قرار دهید. با درجه حرارت 200 درجه سلسیوس به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.


8b3ab579-7ace_.jpg

 تارت تاتین گوجه

نکات تکمیلی در مورد تارت تاتین

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
تارت تاتین را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!
این مطلب مفید بود ؟60