مواد لازم فریتاتای پنیر و اسفناج
- اسفناج تازه :2 فنجان
- روغن زیتون :½1 پیمانه
- پیاز نازک خرد شده :1 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای قرمز کباب شده یا خام :8 تا 10 خلال نازک
- ریحان تازه خرده شده:1 قاشق غذا خوری
- آویشن تازه خرد شده:½ 1 قاشق چایخوری
- تخم مرغ :5 عدد
- نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده:به مقدار لازم
- پنیر نرم بز، خرد شده یا پنیر سخت رنده شده :1 پیمانه

طرز تهیه فریتاتای پنیر و اسفناج
ابتدا فر را با دمای 240 درجه سانتی گراد روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم شود.
اسفناج ها را شسته و بخارپز کنید ، سپس آب آن ها را بگیرید و خرد نمایید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز خرد شده را با مقداری روغن سرخ کنید ، سپس فلفل ، اسفناج و نصف ریحان و آویشن خرد شده را بریزید و تفت دهید.
داخل یک قالب مخصوص فر را چرب کرده و روی حرارت قرار دهید ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل و باقی مانده ریحان و آویشن را در یک کاسه کوچک هم بزنید و داخل قالب بریزید.
سپس سبزیجات سرخ شده را افزوده و پنیر را هم روی آن بریزید و برای یک دقیقه بپزید، قالب را برای 10 تا 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا فریتاتا پف کرده و روی آن طلایی شود.
بعد از این مدت زمان فریتاتای اسفناج را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود ، سپس برش زده و در ظرف مورد نظر سرو نمایید

نکات تکمیلی در مورد فریتاتای پنیر و اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
فریتاتای پنیر و اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده