ابتدا شیر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. ژلاتین را در یک ظرف فلزی قرار داده و آب سرد را روی آن بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا حل شود.
در این بین زرده های تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و به همراه شکر و وانیل خوب هم بزنید تا رنگ آن کرمی شود.
در ادامه شیر را به تدریج افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم ترکیب شوند، سپس ژلاتین حل شده را افزوده و مواد را مخلوط نموده و کنار بگذارید تا کمی خنک گردد.
در این فاصله سفیده ها را در کاسه ای بریزید و با هم زن خوب بزنید تا کمی سفت شده و به رنگ سفید درآید، سپس خامه را افزوده و مخلوط نمایید.
در ادامه مخلوط زرده را کم کم افزوده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، مایه موس را به دو قسمت تقسیم کرده و در دو کاسه مجزا بریزید.
قهوه را با مقدار کمی آب جوش حل کرده و در یکی از کاسه ها بریزید و با مایه موس خوب مخلوط نمایید.
پودر کاکائو را در یک قاشق آب جوش مخلوط نموده و در کاسه دیگر بریزید و با مایه موس مخلوط نمایید.
رولت را در قالب مورد نظر پهن کرده و نان خامه ای ها را روی آن بچینید، در ادامه موس کاکائو را روی آن بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
سپس قالب را از یخچال بیرون آورده و موس قهوه را داخل آن بریزید و برای 5 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد و سفت شود.