مواد لازم برای  بادمجان  با  سس پستو 
-  روغن زیتون  برای سرخ کردن :1/2 پیمانه
 - بادمجان بزرگ :2 عدد
 - برگ  ریحان  تازه :1/4 پیمانه
 - سیر خرد کرده:3 حبه
 - دانه کاج :2 قاشق غذاخوری
 - پنیر پارمسان رنده شده :2 قاشق غذاخوری
 - نمک و  فلفل سیاه :به مقدار لازم
 
 پخت  بادمجان با سس پستو 
طرز تهیه بادمجان با سس پستو
فر را از ابتدا روشن کنید تا داغ شود و مهم نیست چه درجه ای باشد، فقط بگذارید تا داغ شود.
تابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و نصف روغن زیتون را داخل آن بریزید تا گرم شود.
بادمجان ها را از درازا به دو نیم برش بزنید و پوست آن را به صورت زبرا یا همان یک درمیان بگیرید.
سپس آنها را به نمک و  فلفل  آغشته کنید و بعد از قسمت پوست، بادمجان را در روغن داغ قرار دهید و پوست آن را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
بعد بادمجان را برگردانید و از فقط به مدت 2 تا 3 دقیقه طرف دیگر آن را سرخ کنید
در این فاصله سس پستو را آماده کنید.
به این شکل که برگ ریحان، سیر، دانه کاج ،  پنیر  پارمسان و نیز نیمی از روغن زیتون باقی مانده را دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا سس کاملا صاف و یکدست شود.
سپس سس را بر روی بادمجان های سرخ شده بریزید و حدود 7 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
بادمجان با سس پستو
نکات تکمیلی در مورد بادمجان با سس پستو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه 
 و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
 بادمجان با سس پستو را می توانید در وعده پیش غذا -  سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای  4 نفر  مناسب میباشد . 
 مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!  پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس