طرز تهیه سالاد باقالای مراکشی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/b9ea066d-6069_.jpg

 مواد لازم سالاد باقالای مراکشی

  • باقلا ی پوست کنده (200 گرم)
  • نان خشک خرد شده (50 گرم)
  • ماست خامه ای یا خامه ترش ( 285 میلی لیتر)
  • لیمو ترش (2 عدد)
  • پیاز قرمز (1 عدد کوچک)
  • نعناع تازه ( 1 دسته)
  • دانه زیره سبز (1 قاشق چای خوری)
  • روغن زیتون خالص (مقداری)
  • نمک دریایی  (مقداری)
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده (مقداری)
  • پودر فلفل چیلی  (مقداری)



cc9fe1b5-b468_.jpg

طرز تهیه سالاد باقالای مراکشی

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا باقلا ها را در آب جوش بریزید تا بپزند و در این فاصله پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای با روغن زیتون سرخ کنید ، بعد از سرخ شدن پیازها مقداری نمک و فلفل بریزید و نان خرد شده را اضافه کنید و تا جایی که نان ها طلایی و ترد شوند آن ها را تفت دهید

در این فاصله باقلای پخته شده را با مقداری آب لیمو، نعناع و لیمو ترش تازه مزه دار کنید. و در ظرف مخصوص سرو سالاد مقداری ماست ریخته و باقلای پخته شده را روی آن بریزید و در آخر نان سرخ شده را روی آن قرار دهید و در آخر مقداری آب لیمو و نعنای خرد شده روی سالاد بریزید و سرو کنید.

توصیه:

 می توانید مقداری آب لیمو روی غذای آماده شده بریزید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد باقالای مراکشی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سالاد باقالای مراکشی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟94