مواد لازم برای کیک با طعم زردآلو
- آرد:3 فنجان آرد
- شکر ریزدانه :3 فنجان
- کره یا مارگارین :یک و نیم فنجان
- خامه ترش :نیم فنجان
- نکتار زردآلو :نیم فنجان
- عصاره بادام :1 قاشق چایخوری
- نمک :نیم قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر :نیم قاشق چایخوری
- تخم مرغ :6 عدد
- پودر قند (اختیاری) :1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک با طعم زردآلو
ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن خوب مخلوط نمایید.
سپس تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
در ادامه خامه را بریزید و عصاره بادام و نکتار را هم بیافزایید.
در مرحله بعد آرد، بکینگ پودر و نمک را در کاسه دیگری مخلوط نموده و به مواد فوق اضافه کنید.
همه مواد را بخوبی مخلوط کنید تا خمیرتان یکدست و صاف شود، قالب را بخوبی چرب نموده و خمیر کیک را بریزید.
قالب را برای یک و نیم ساعت در فری که با دمای 325 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید تا بپزد.
بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر خارج نموده و اجازه دهید خنک شود، سپس پودر قند را روی آن بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد کیک با طعم زردآلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
کیک با طعم زردآلو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی