آموزش کامل پخت “کیک با طعم زردآلو”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/d30c1561-a9a1_.jpg

مواد لازم برای  کیک با طعم زردآلو

  • آرد:3 فنجان آرد
  • شکر ریزدانه :3 فنجان 
  • کره یا مارگارین :یک و نیم فنجان 
  • خامه ترش :نیم فنجان
  • نکتار زردآلو :نیم فنجان
  • عصاره بادام :1 قاشق چایخوری 
  • نمک :نیم قاشق چایخوری 
  •  بیکینگ پودر :نیم قاشق چایخوری
  • تخم مرغ :6 عدد 
  •  پودر قند (اختیاری) :1 قاشق غذاخوری


06447541-43a9_.jpg

طرز تهیه کیک با طعم زردآلو

ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن خوب مخلوط نمایید.

سپس تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هم بزنید تا مخلوط شوند.

در ادامه خامه را بریزید و عصاره بادام و نکتار را هم بیافزایید.

در مرحله بعد آرد، بکینگ پودر و نمک را در کاسه دیگری مخلوط نموده و به مواد فوق اضافه کنید.

همه مواد را بخوبی مخلوط کنید تا خمیرتان یکدست و صاف شود، قالب را بخوبی چرب نموده و خمیر کیک را بریزید.

قالب را برای یک و نیم ساعت در فری که با دمای 325 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید تا بپزد.

بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر خارج نموده و اجازه دهید خنک شود، سپس پودر قند را روی آن بپاشید.



9b117c16-4961_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کیک با طعم زردآلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
کیک با طعم زردآلو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی
این مطلب مفید بود ؟182