“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه با طرز تهیه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/dc053fe6-9b46_.jpg

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

چه موادی برای درست کردن پاناکوتا شکلاتی نیاز داریم:

  • شیر   دو و نیم پیمانه
  • شکر   یک سوم پیمانه
  • خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته   200 گرم 
  • پودر ژلاتین    یک و نیم قاشق غذاخوری 
  • شکلات تلخ  رنده شده به مقدار مورد علاقه معمولا   100 گرم کافیه 
  •  وانیل   یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

برای درست کردن این دسر ابتدا باید پودر ژلاتین را با نصف پیمانه از شیر مخلوط  کنیم و بعد از 5 دقیقه آن را به روش بن ماری در هم حل کنیم .سپس بقیه شیر را به همراه خامه و شکر ،به شیر و ژلاتین حل شده اضافه میکنیم و بر روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل شود.



d9faf6c9-bd5a_.jpg

اگر هم از خامه فرم گرفته شده استفاده کردید باید شکر را حذف کنید. مواد حل شده را از روی حرارت بر میداریم و بعد شکلات تلخ رنده شده را اضافه میکنیم تا شکلات بر اثر داغی مواد دسر آب شود.و دسر رنگ قهوه ای پیدا کند.در آخر هم وانیل را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا با مواد حل شده ی  دسر ترکیب شود .

پاناکوتای شکلاتی آماده شده را در ظرف مورد نظر میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود. هنگام سرو میتوانید آن را در یک ظرف که سطح آن صاف باشد برگردانید و با کمی سس شکلات و میوه تزیین کنید.                          

نکات تکمیلی در مورد دسر پاناکوتا شکلاتی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
دسر پاناکوتا شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!
این مطلب مفید بود ؟92775