آموزش پخت “رولت ران گوسفند”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/3008fc76-74d8_.jpg

 مواد لازم برای  رولت ران گوسفند

  • ران گوسفند :1600 گرم
  • برنج :220 گرم
  • آب گوشت:250 میلی لیتر
  • سیر ریزخرد شده:2 حبه
  • تره فرنگی :یک عدد
  • جعفری تازه:2 قاشق سوپخوری
  • لیمو ترش تازه:یک عدد
  • نعنا تازه و خردشده:یک قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون :یک قاشق سوپخوری
  • شوید تازه و خردشده :یک قاشق سوپخوری


4a4c0cfa-664f_.jpg

 

طرز تهیه رولت ران گوسفند

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سلسیوس روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم شده و آماده گردد.

تره فرنگی و سیر را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، برنج را شسته و داخل تابه بریزید وخوب زیر و رو کنید تا با سیر و تره مخلوط شود.

آب گوشت را افزوده و بعد از اینکه جوشید شعله را کم کنید و اجازه دهید برنج نرم شده و آب آن جمع شود.

بعد از حدود 10 دقیقه نعنا و شوید را خرد کرده و با برنج مخلوط نمایید ، پوست یک عدد لیموترش را هم رنده کرده و اضافه نمایید.

نمک و فلفل را اندازه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

گوشت را پهن کرده و مواد را داخل آن بریزید و رول کنید ، گوشت را با نخ بخوبی ببندید تا مواد بیرون نریزد، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید و برای 50 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

بعد از اینکه گوشت به پخت ایده آلتان رسید آن را از فر خارج کرده و داخل یک فویل بپیچید تا آبدار شود ، سپس برش زده و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد رولت ران گوسفند

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10دقیقه میباشد .
رولت ران گوسفند را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟80