طرز تهیه گوجه پرشده با سالاد خیار و ریحان

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/07f36475-8be5_.jpg

مواد لازم گوجه پرشده با سالاد خیار و ریحان

  • گوجه فرنگی : 8 عدد ( بزرگ )
  • خیار :3 عدد
  • کنسرو ذرت : ½ 1 پیمانه
  • روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش تازه : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : 1 قاشق مربا خوری
  • دانه فلفل سیاه خرد شده : ¼ قاشق چای خوری
  • ریحان تازه ساتوری شده : ½ پیمانه



d2b9acad-e0b7_.jpg

طرز تهیه گوجه پرشده با سالاد خیار و ریحان

گوجه شکم پر با سالاد خیار و ریحان یکی از سالادهای خوشمزه است که درست کردن آن بسیار ساده و آسان میباشد. این سالاد را میتوانید به عنوان یک میان وعده و پیش غذا سرو کنید ، در ادامه طرز تهیه  گوجه پرشده با سالاد خیار و ریحان را برای 8 نف آموزش می دهیم.

برای درست کردن این سالاد ابتدا گوجه ها بشویید و بگذارید آبش برود. بهتر است از گوجه های بزرگ و سفت استفاده نمایید و قسمت بالایی گوجه را برش بزنید و مواد داخل آن را خالی کرده و در ظرفی بریزید. داخل گوجه را به کمک کمی نمک و فلفل طعم دار کنید.

به سراغ درست کردن سالاد خیار و ریحان بروید ، برای این کار خیار را نگینی خرد کرده و ریحان را به شکل نواری نازک برش بزنید و یا ساتوری کنید و گوشت داخل گوجه را که خارج کردید را خرد کنید.

در ظرفی خیار ، ریحان خرد شده ، ذرت و مواد داخل گوجه را به همراه روغن زیتون ، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل ریخته و هم بزنید و مواد سالاد را داخل گوجه بریزید و در ظرف مورد نظر سرو کنید. برای تزیین سالاد از برگ ها ریحان استفاده نمایید. 

نکات تکمیلی در مورد گوجه پرشده با سالاد خیار و ریحان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
گوجه پرشده با سالاد خیار و ریحان را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!
این مطلب مفید بود ؟141