مواد لازم برای کیک زیتون ، بادام و انگور قرمز
- ماست یونانی (چکیده و کم چرب) :یک پیمانه
- روغن زیتون :نصف پیمانه
- تخم مرغ :3 عدد
- لیموترش :یک عدد
- شکر :نصف پیمانه
- آرد کامل :1 ¼ پیمانه
- بادام خرد شده:¾ پیمانه
- بیکینگ پودر :دو قاشق چایخوری
- نمک :¼ قاشق چایخوری
- انگور قرمز بی دانه :دو پیمانه
- روغن زیتون :مقداری
کیک زیتون، بادام و انگور قرمز
طرز تهیه کیک زیتون ، بادام و انگور قرمز
ابتدا قالب کیک را چرب کرده و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا در طول آماده سازی خمیر کیک گرم شود.
در مرحله بعد پوست یک عدد لیموترش را رنده کرده و آب آن را بگیرید و کنار بگذارید.
انگورها را بشویید و بعد از خشک شدن دانه های انگور را از وسط دو نیم کرده و کنار بگذارید.
حالا 3 عدد تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید سپس روغن زیتون را بریزید و رنده پوست لیمو و آب لیمو را اضافه کنید
در نهایت ماست را هم بریزید و با همزن همه مواد را مخلوط نمایی تا یکدست شود.
مواد خشک یعنی آرد ، بادام ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در چند مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
خمیر را داخل قالب بریزید و دانه های انگور را با سلیقه روی آن بچینید. قالب را داخل فر قرار داده و کیک زیتون را برای یک ربع بپزید.
کیک زیتون خانگی
نکات تکمیلی در مورد کیک زیتون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کیک زیتون را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز