مواد لازم برای سینه بوقلمون با آب سیب
- آب سیب:1 کیلو 800 گرم
- شکر قهوه ای:نصف فنجان
- نمک دریا:نصف فنجان
- آویشن تازه:3 ساقه
- برگ ریحان خرد شده: یک چهارم فنجان
- فلفل سیاه :1 ق چ
- مخلوط دارچین و میخک:1 ق چ
- برگ بو:2 عدد
- سینه ی بوقلمون:1 عدد حدود 2 و نیم کیلو
- سیروپ افرا یا ذرت یا عسل:نصف فنجان در صورت تمایل
- کره:یک چهارم فنجان
طرز تهیه سینه بوقلمون با آب سیب
ابتدا سینه بوقلمون را پاک کرده و بشویید ، در صورت تمایل آن را به شکل ورقه ای برش بزنید یا به شکل درسته طبخ کنید.
یک فنجان از آب سیب را با کره و سیروپ مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. سپس کنار بگذارید.
باقی مانده آب سیب را با بقیه مواد مخلوط کرده و بوقلمون را داخل آن بگذارید و برای 10 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
بعد از این زمان بوقلمون را بیرون آورده و در یک سینی کم عمق قرار دهید سپس برای 1 ساعت در فر بگذارید تا با حرارت 165 درجه سانتی گراد بپزد.
بعد از گذشت این زمان بوقلمون را از فر خارج کرده و به کمک قلمو از مخلوط آب سیب و سیروپ روی آن بمالید و یک ساعت دیگر در فر بپزید.
هر 15 دقیقه بوقلمون را خارج کرده و مقداری از این سس بزنید و دوباره داخل فر بگذارید. بعد از گذشت یک ساعت بوقلمون را در ظرف مورد نظر قرار داده و با سبزیجات مورد علاقه میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد سینه بوقلمون با آب سیب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
سینه بوقلمون با آب سیب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه