مواد لازم پیتزا ی کدو و پنیر
کدو تنبل 500 گرم
پنیر موتزارلای رنده شده 100 گرم
برگ شاهی 100 گرم
بلوچیز خرد شده 100 گرم
خمیر پیتزا 2 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
عسل 3 قاشق غذاخوری
بالزامیک 1 قاشق چایخوری
پرک فلفل چیلی 1 قاشق چایخوری
زیره 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه پیتزای کدو و پنیر
فر را روی 100 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را کمی چرب کنید.
کدوتنبل را به تکه هایی با قطر 1.5 سانتی متر برش دهید.
آنها را روی سینی فر قرار داده چیلی، زیره، روغن و عسل را رویشان بمالید و سپس به آنها نمک و فلفل بزنید.
برای 20 دقیقه کدوها را گریل کنید و سپس برشان گردانید و برای 10 دقیقه دیگر بگذارید بپزند.
در همین حین خمیر پیتزاها را روی سینی بزرگی قرار دهید و پنیر موتزارلا را روی آنها پخش کنید. سپس 6 تا 8 دقیقه پایانی پخت کدوتنبلها خمیرها را نیز داخل فر بگذارید تا پنیر شروع به حباب زدن کند و خمیر هم ترد شود.
تکه های کدو تنبل را روی خمیر پیتزا قرار دهید ( آب کدوتنبل ها را که در سینی جمع شده را نگه دارید).
روی آنها بلوچیز بپاشید و برای 2 تا 3 دقیقه دیگر به فر بازگردانید.
شاهی را روی پیتزا بپاشید. سرکه را با آب کدوتنبل ها مخلوط کرده و قبل از سرو روی پیتزاها بریزید.

نکات تکمیلی در مورد پیتزای کدو و پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
پیتزای کدو و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟