مواد لازم سالمون بخارپز
- فیله سالمون با پوست :1300 گرم
- قارچ :70 گرم
- تره فرنگی: نصف پیمانه
- سیر:1 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون :1 قاشق سوپخوری
- سس سویا :1 قاشق سوپخوری
- جعفری تازه :1 قاشق سوپخوری
- روغن کنجد :1 قاشق چایخوری
- پودر فلفل دلمه ای قرمز:⅛ قاشق چایخوری
- نمک:½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه :⅛ قاشق سوپخوری

دستور تهیه سالمون بخارپز
ابتدا فیله سالمون را بخوبی شسته و خشک کنید، سپس آن را داخل ظرفی قرار دهید طوری که قسمت بدون پوست آن به سمت بالا باشد.
روی ماهی را نمک و فلفل سیاه بپاشید و بگذارید برای چند دقیقه بماند تا مزه دار شود.
در این فاصله سیر ، تره فرنگی و قارچ را خرد کرده و به ترتیب روی ماهی بچینید، ماهی و سبزیجات را برای 10 دقیقه داخل بخار پز قرار دهید.
زمانی که ماهی بخوبی پخت آن را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سس سویا را روی آن بریزید .
سپس روغن کنجد و روغن زیتون را در قابلمه ای ریخته و کمی داغ کنید و روی ماهی و سبزیجات بریزید.
در آخر روی ماهی را با جعفری خرد شده تزیین کرده و در صورت تمایل با برشی از لیموی تازه سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد سالمون بخارپز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سالمون بخارپز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه