روش تهیه سویچه میگو
سویچه، یا سِبیچه، یک غذای دریایی است و معمولاً از ماهی و سخت پوستان تازه تهیه میشود. در این مطلب ما طرز تهیه سویچه میگو را آموزش خواهیم داد که یک پیش غذای فوق العاده خوشمزه و مقویست.
مـواد لازم برای سویچه میگو
- آب :2 لیتر
- نمک :1/4 فنجان
- میگو خام پوست کنده :400 گرم
- لیمو :آب 2 عدد
- پرتقال :آب 2 عدد
- خیار پوست کنده خرد شده :1 فنجان
- کرفس خرد شده :1 فنجان
- گوجه فرنگی خرد شده :1 فنجان
- آواکادو خرد شده :1 عدد
- گشنیز خرد شده :1 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون :1/4 فنجان
- نمک :1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه سویچه میگو، غذای دریایی مکزیکی
مرحله اول:
برای درست کردن سویچه میگو ابتدا میگو را پاک کرده و آن را خوب بشویید. سپس میگو را در آب جوش بریزید تا 3 دقیقه بپزد، میگو را آبکش کرده و بگذارید خشک شود.
مرحله دوم:
در مرحله بعد کاسه ای بردارید و میگو را داخل آن خرد کنید ، خیار ، ساقه کرفس ، آب پرتقال و آب لیمو را بریزید و مخلوط را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم:
در آخر بقیه مواد را به مخلوط میگو افزوده و در ظرف مورد نظر بکشید ، سویچه را با مقداری چیپس تزیین کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سویچه میگو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
سویچه میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!