مواد لازم برای چابلی کباب با سس مخصوص
- گوشت چرخ کرده : 300 گرم
- پیاز متوسط : 1 عدد
- جعفری ساطوری شده : نصف پیمانه
- زردچوبه : 1 ق چ
- کرفس ساطوری شده : 3 ق س
- فلفل قرمز : 1 ق م
- فلفل سفید : 1 ق چ
- آب :1 ق س
- نمک : به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردنی : به میزان لازم
- سیخ چوبی : به تعداد لازم
مواد لازم برای سس
- شکر :1 ق س
- سرکه : 1 ق م
- عسل : 1 ق م
- فلفل قرمز : 1 ق م

طرز تهیه برای چابُلی کباب با سس مخصوص
سیخ های چوبی را چند ساعت قبل در آب بخیسانید تا موقع طبخ نسوزد.
سس را آماده کرده و کنار بگذارید ، برای این کار شکر ، عسل ، فلفل قرمز و سرکه را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
سپس سس را از روی حرارت بردارید.
کاسه ای را بردارید و پیاز را داخل آن خرد کنید ، جعفری و کرفس را هم ساطوری کرده و داخل کاسه بریزید.
سپس نمک و فلفل سفید را هم اضافه کرده و گوشت را بریزید و همه مواد را با دست خوب ورز دهید.
در کاسه کوچکی مقداری آب بریزید و کنار دستتان قرار دهید ، دستتان را با آب مرطوب کرده و از مایه کباب بردارید و به سیخ بزنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود، سپس کباب ها را داخل آن بچینید تا سرخ شده و بپزد.
کباب های سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با برگ های جعفری و کرفس تزیین کرده و با سسی که آماده کرده اید سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد چابلی کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
چابلی کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
چابلی کباب ، طرز تهیه چابلی کباب با سس مخصوص
520