طرز تهیه پاناکوتا ی شکلات سفید

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/e870f817-2e83_.jpg

مواد لازم برای پاناکوتا ی شکلات سفید 

 
1 لیترشیر
400 گرم خامه صبحانه
50 گرم شکر
3 قاشق چای خوری پودر ژلاتین
1 بسته ژله تمشک
به میزان لازم خامه
 


74a16a09-4875_.jpg

 
 

طرز تهیه پاناکوتای شکلات سفید

از شب قبل یک بسته ژله را یا یک پیمانه آب جوش و نصف پیمانه آب سرد درست کرده و در ظرفی بریزید که قطرش کم شود و بگذارید تا فردا سفت شود.سپس ژله را قالب قلب یا هر شکل دلخواه بزنید و در دیواره لیوان بچسبانید فقط دقت کنید اصلا حباب ایجاد نشود بین ژله و لیوان چون در صورت ریختن مواد داخل لیوان ، ژله کنده شده و به داخل لیوان می افتد. لیوانها را در یخچال بگذارید تا ژله ها شل نشوند.ابتدا پودر ژلاتین را در مقداری آب سرد حل کنید تا آب به خرد پودر رود و شکفته شود سپس آن کاسه را در کاسه ای که آب جوش در آن ریختید بگذارید تا پودر حل شود. در یک شیر جوش، شیر و خامه را بریزید تا داغ شوند وقتی کف آن شروع به جوشیدن کرد آن را خاموش کنید و سپس شکر، تکه های شکلات سفید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و در محیط بگذارید تا کاملا سرد شوند.سپس مواد آماده شده را در لیوان های آماده شده بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد ، دقت کنید اگر مقداری هم گرم باشد ژله ها آب می شوند. در هنگام سرو مقداری خامه قنادی روی آن مدل دار بریزید. یک تکه مارشمالو را با خلال دندان روی آن بگذارید و یک نی برای نوشیدن این دسر خوشمزه داخل آن فرو کنید.
 


03b4b943-6c34_.jpg

نکات تکمیلی در مورد پاناکوتا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
پاناکوتا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟
این مطلب مفید بود ؟250