مواد لازم برای کیک بروکلی و چدار
- کلم بروکلی :280 گرم
- تخم مرغ :6 عدد بزرگ
- جوز:1/8 قاشق چای خوری
- شیر پرچرب :1/2 فنجان
- پنیر چدار :85 گرم
- کره :به میزان لازم
- نمک و فلفل :به میزان لازم

پخت کیک بروکلی و چدار
طرز تهیه کیک بروکلی و چدار
ابتدا فرتان را روشن کنید تا گرم شود.فرتان را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. 4 عدد قالب انتخاب کنید که گنجایش حجم آن 200 گرم باشد.
قالب ها را با کره چرب کنید و کنار بگذارید. داخل قابلمه ای آب جوش با نمک حاضر کنید و بروکلی ها را به مدت 1 دقیقه داخل آن قرار دهید و بعد آبکشی کنید.
کمی که آب بروکلی ها گرفته شد ، آن ها را به صورت درشت خرد کنید. داخل ظرفی نسبتا بزرگ، تخم مرغ ها را به همراه شیر، نصف قاشق چایخوری نمک، ¼ قاشق چایخوری فلفل و جوز با هم مخلوط کنید.
بعد بروکلی و پنیر را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. سپس مخلوط را به طور مساوی داخل قالب های چرب شده بریزید.
قالب ها را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بروکلی ها بپزند و روی آنها طلایی شود. کیک بروکلی و چدار را در کنار نانهای ترد و سالاد سرو کنید.

کیک بروکلی و چدار
نکات تکمیلی در مورد کیک بروکلی و چدار
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک بروکلی و چدار را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!