طرز تهیه “کیک لامینگتون” یک کیک استرالیایی ساده و خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/87804eeb-114f_.jpg

مواد لازم برای  کیک لامینگتون

  • کره نرم شده:190 گرم
  •  شکر:1 فنجان یا 220 گرم
  •  وانیل :2 قاشق چایخوری
  •   تخم مرغ :3 عدد
  • آرد :2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم
  • شیر :1 فنجان یا 250ml
  • شکلات تلخ:220 گرم
  • خامه پرچرب:1 فنجان یا 250ml
  • پودر نارگیل :1 فنجان


c1aad65e-5160_.jpg

طرز تهیه کیک لامینگتون

ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.

سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند، در ادامه یک قاشق وانیل را بیافزایید و مخلوط کنید.

در مرحله بعد آرد و شیر را به تدریج اضافه نموده و مواد را هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.

قالب را چرب کرده و مایه کیک را بریزید و برای 50 دقیقه تا یک ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.

در این میان شکلات را در کاسه فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شود. سپس خامه و وانیل باقی مانده را افزوده و مخلوط نمایید.

کیک را از فر بیرون آورده و بعد از اینکه خنک شد مخلوط شکلات را روی آن بریزید و پودر نارگیل بپاشید.



f4f06ed8-7dc7_.jpg

 

نکات تکمیلی در مورد کیک لامینگتون

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک لامینگتون را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟
این مطلب مفید بود ؟232