مواد لازم برای کیک لامینگتون
- کره نرم شده:190 گرم
- شکر:1 فنجان یا 220 گرم
- وانیل :2 قاشق چایخوری
- تخم مرغ :3 عدد
- آرد :2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم
- شیر :1 فنجان یا 250ml
- شکلات تلخ:220 گرم
- خامه پرچرب:1 فنجان یا 250ml
- پودر نارگیل :1 فنجان
طرز تهیه کیک لامینگتون
ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند، در ادامه یک قاشق وانیل را بیافزایید و مخلوط کنید.
در مرحله بعد آرد و شیر را به تدریج اضافه نموده و مواد را هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
قالب را چرب کرده و مایه کیک را بریزید و برای 50 دقیقه تا یک ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
در این میان شکلات را در کاسه فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شود. سپس خامه و وانیل باقی مانده را افزوده و مخلوط نمایید.
کیک را از فر بیرون آورده و بعد از اینکه خنک شد مخلوط شکلات را روی آن بریزید و پودر نارگیل بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد کیک لامینگتون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک لامینگتون را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟