طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/75c7855c-3e95_.jpg

دیتور تهیه سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان

سالاد پاستا و مرغ یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار با پایه پاستا است و هر فرد براساس ذائقه و سلیقه خود می تواند از انواع سبزیجات و انواع سس در تهیه آن استفاده کند. از این سالاد شیک و مجلسی به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی می توان استفاده کرد.

مواد لازم برای سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان

  • سینه مرغ بی استخوان :450 گرم 
  • نخود فرنگی در پوسته:2 پیمانه
  • سس سویا :¼ پیمانه 
  • سرکه برنج یا سرکه سفید :دو قاشق غذاخوری 
  • روغن چیلی :یک قاشق چایخوری 
  • پودر فلفل قرمز :1/4  قاشق چایخوری 
  • نودل تخم مرغی چینی :225 گرم 
  • روغن سرخ کردنی :یک قاشق غذاخوری 
  • سیر رنده شده :دو حبه 
  • فلفل دلمه ای قرمز خلالی شده : یک عدد 
  • پیازچه :دو عدد 
  • بادام زمینی خرد شده :1/4  قاشق 


236d1e2c-2962_.jpg

طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان

مرحله اول:

ابتدا نودل ها را در آب درحال جوش ریخته و طبق دستور پخت روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید و نخود فرنگی را هم آبپز کنید و بگذارید آبش برود.
مرحله دوم:
سپس در این فاصله سینه مرغ را خرد کرده و در تابه ای آن را سرخ کنید و سیر را رنده کرده و پیازچه را حلقه ای برش بزنید، فلفل دلمه ای را هم خرد کنید ، در تابه ای دیگر سیر رنده شده را تفت داده و فلفل دلمه ای ، پیازچه و نخود فرنگی را به تابه اضافه نموده و کمی تفت دهید.
مرحله سوم:
نودل ، سبزیجات و مرغ سرخ شده را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط نمایید حالا ظرفی را برداشته و سس را آماده کنید ، برای این کار سرکه ، روغن چیلی ، سس سویا و فلفل قرمز را با هم ترکیب کرده و روی سالاد بریزید.
سالاد را با بادام زمینی و برگ های گشنیز تزیین کرده و سرو کنید.


c1eef468-3fcc_.jpg

نکات تکمیلی در مورد سالاد پاستا و مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سالاد پاستا و مرغ را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!! پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس
این مطلب مفید بود ؟365