طرز تهیه متفاوت “تاکوی مرغ” ویتنامی با طعم خاص

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/b4ce5bc4-9919_.jpg

مواد لازم برای  تاکوی مرغ ویتنامی

  • شیر نارگیل :180 میلی لیتر
  • تخم مرغ :1 عدد
  • آرد برنج :2 ق غ
  • برنج پخته و سرد شده:250 گرم
  • شکر :1 ق چ
  • نمک:به میزان لازم  
  • روغن مایع :برای سرخ کردن

مواد لازم برای مواد میانی

  • سینه مرغ با پوست : 1 عدد
  • شیر نارگیل :220 میلی لیتر
  • استک مرغ:250 میلی لیتر
  • تره فرنگی خرد شده : 1 عدد
  • رنده پوست لیمو :1 عدد

مواد لازم برای املت

  • تخم مرغ :1 عدد
  • اب :2 ق غ
  • نودل :200 گرم
  • برگ سیر خرد شده :1 مشت
  • جوانه لوبیا :یک مشت
  • گشنیر خرد شده:یک مشت در صورت تمایل
  • ریحان تازه:یک مشت
  • گردوی تست و خرد شده:25 گرم



51f70c18-f0a5_.jpg

برای تهیه تاکو 

ابتدا قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس نودل را بریزید و بعد از اینکه نرم شد آن را آبکش کرده و بگذارید کاملا خشک شود.

در این میان مرغ را به این روش درست کنید:

تره فرنگی را خرد کرده و به همراه پوست لیمو، استک مرغ ، شیر نارگیل و سینه مرغ داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

سپس مرغ های پخته شده را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.

نودل های پخته شده را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سرخ شده و کریپسی شود.

برای درست کردن املت یک عدد تخم مرغ را به همراه برگ سیر خرد شده، مرغ ریش شده، آب ، جوانه لوبیا، گشنیز خرد شده و ریحان تازه مخلوط کرده و در تابه ای بریزید تا بپزد.

در این فاصله خمیر را به این روش درست کنید: 

برنج را از قبل بپزید و بگذارید تا خوب سرد شود، کاسه ای بردارید و آرد برنج را داخل آن بریزید.

سپس تخم مرغ، شیر نارگیل، شکر و نمک را افزوده و خوب مخلوط کنید تا یکدست و صاف شود.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و با کمی روغن چرب نمایید، بعد از اینکه تابه گرم شد مقداری از مایه فوق را داخل تابه بریزید و بچرخانید تا پخش شود.

بعد از اینکه یک طرف خمیر سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی شود. بقیه تاکوها را به همین ترتیب آماده کرده و در یک قابلمه در دار بگذارید تا سرد نشود.

میان هر نان تاکو مقداری از املت آماده شده را بریزید و روی آن نودل سرخ شده و گردو بریزید و با چند برگ ریحان تزیین کنید.



4feed5a4-7fb2_.jpg

نکات تکمیلی در مورد تاکوی مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
تاکوی مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده
این مطلب مفید بود ؟30