مواد لازم برای مرغ سوخاری اسپایسی
- ماست :½ پیمانه
- ادویه ایتالیایی:یک قاشق غذاخوری
- سیر ریز خرد شده:2 حبه
- سس تند (مانند سس تاباسکو):یک قاشق چایخوری
- ران مرغ بدون پوست :1 کیلو + 350 گرم
- آرد:½ پیمانه
- کنجد :2 قاشق غذاخوری
- پاپریکا:½1 قاشق چایخوری
- برگ آویشن خشک شده:یک قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
- روغن زیتون :به میزان لازم برای سرخ کردن
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
طرز تهیه مرغ سوخاری اسپایسی
ابتدا پوست ران ها را کنده و بشویید ، سپس بگذارید تا خشک شود.
در این فاصله سیر را خرد کرده و با ماست، سس تند و ادویه ایتالیایی مخلوط کرده و روی ران ها بریزید و خوب مخلوط نمایید.
ران ها را برای 1 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار داده و بگذارید تا مزه دار شود.
در این فاصله کاسه ای بردارید و آرد ، فلفل سیاه ، نمک ، بکینگ پودر، پاپریکا، آویشن، کنجد را بریزید و مخلوط کنید.
در ادامه سینی فر را با فویل بپوشانید و داخل آن یک توری قرار داده و با روغن چرب نمایید.
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
مرغ ها را ابتدا در مخلوط آرد بخوبی بغلطانید و سپس روی توری بچینید و روی آن ها را با روغن چرب کنید.
سینی را برای 45 تا 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تابپزد و روی آن برشته شود.
بعد از اینکه ران ها بخوبی پخت و طلایی شد آن ها را از فر خارج کرده و داخل ظرف مورد نظر بچینید و با سس تند میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ سوخاري اسپايسي
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
مرغ سوخاري اسپايسي را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز