طرز تهیه باسلوق ژله ای

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/7ed19abf-247c_.jpg

 مواد لازم برای باسلوق ژله ای

  •    ژله موردنظر:یک بسته لیمو یا پرتقال
  •     شکر:یک پیمانه
  •     نشاسته:نصف پیمانه
  •     آب سرد:یک دوم پیمانه
  •     گلاب:یک دوم پیمانه
  •     آرد نشاسته و پودرقند:به میزان لازم برای غلتاندن


8d0e8d8f-c451_.jpg

طرز تهیه باسلوق ژله ای

ابتدا نصف پیمانه نشاسته را در قابلمه ای بریزید و نصف پیمانه آب سرد را کم‌کم به آن اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که نشاسته حل شود.

قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید، زمانی که مواد کمی گرم شد پودر ژله و شکر را به ترتیب افزوده و به هم زدن ادامه دهید.

در آخر گلاب را اضافه کنید و زمانی که مواد جوشید و به غلظت رسید آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

در این فاصله کیسه نایلونی را داخل قالب مورد نظر پهن کنید و مواد باسلوق بریزید و روی آن را صاف کنید. باسلوق ژله ای را برای 6 الی 7 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.

بعد از گذشت این زمان باسلوق را از قالب خارج کرده پلاستیک آن را جدا کنید و با یک چاقوی تیز آن را به شکل مربع های مساوی ببرید. 

قطعات باسلوق را در پودر قند و آرد نشاسته بغلطانید و در ظرف پذیرایی بچینید.

نکته

شما می توانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگ ها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید. 



9bbacdb9-c393_.jpg

نکات تکمیلی در مورد باسلوق ژله‌ ای

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
باسلوق ژله‌ ای را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟64778