مواد لازم برای سالاد آراشید ( بادام زمینی )
- پاستا (فُرمی) : 200 گرم
- فلفل سیاه (پودرشده) :یک قاشق چای خوری
- سرکه: 3 تا 5 قاشق سوپ خوری
- خامه : نیم پیمانه
- سس مایونز : نیم پیمانه
- نمک : به مقدار لازم
- دانه آفتابگردان (نیم کوبشده) : 100 گرم
- بادام زمینی نمکی (نیم کوبشده) : 100 گرم
- گردو (خردشده) : یک پیمانه
- خیارشور (نگینی خردشده) : یک و یک چهارم پیمانه
- کنسرو ذرت (بدون آب) : نصف قوطی (150 گرم)
- کنسرو نخودسبز (بدون آب) :نصف قوطی (150 گرم)
طرز تهیه سالاد آراشید (بادام زمینی)
برای درست کردن این سالاد خوشمزه و مقوی ، ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور پخت روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود و در این فاصله خیارشور و گردو را خرد کنید و دانه های آفتابگردان و بادام زمینی را کمی بکوبید تا مقداری خرد شوند.
ذرت و نخود سبز را بپزید و یا از کنسرو آن استفاده نمایید و ظرف سالاد را آماده کنید و همه مواد را به همراه پاستا داخل آن ریخته و با هم مخلوط کنید سپس در ظرفی دیگر سس مایونز را به همراه خامه ، نمک و فلفل مخلوط کرده و روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا سس بامواد سالاد ترکیب شود.
سالاد را قبل از سرو در یخچال بگذارید تا خنک شود.
نکته :
- اندازه سرکه به ترشی و تندی آن بستگی دارد که میتوانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.
- دقت کنید پاستا فقط به اندازه ای بجوشد تا کمی نرم شود و مزه خامی ندهد. جوشاندن بیش از حدِ پاستا، باعث وارفتن و جوشیدنِ کمتر از حدِ نرمال، باعث خام ماندنِ پاستا می شود.
- این سالاد به دلیل داشتن دانه خشکبار، مکمل غذایی مناسبی است که به هضم غذا کمک میکند.
نکات تکمیلی در مورد سالاد آراشید
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 12دقیقه میباشد .
سالاد آراشید را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟