طرز تهیه ماهی اندونزی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/25506f4c-93ee_.jpg

 مواد لازم برای  ماهی اندونزی

 
 ماهی 2 عدد
 زنجبیل تازه 1 قاشق غذاخوری
  نارگیل تازه 4 قاشق غذاخوری
  روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
 سس سویا 2 قاشق غذاخوری
 شکر 1 قاشق غذاخوری
 نمک 1 قاشق چایخوری
 سیر 2 حبه – فلفل قرمز ( چیلی ) 1 عدد
 پیازچه 4 ساقه
  سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
 پنیر پارمیزان 150 گرم
  پوره سیب زمینی 2 پیمانه
  شیر نارگیل 100 سیسی
 


b03d93c5-b6b2_.jpg

     

 طرز تهیه ماهی اندونزی

 
ماهی را تمیز کرده داخل شکم آنرا خالی می کنیم و پس از آنکه خوب شسته شد می گذ اریم تا آب آن رفته با دستمال خشک می کنیم . سپس تمام مواد( زنجبیل تازه ، نارگیل ، روغن زیتون ، سس گوجه فرنگی ، سس سویا ، شکر ، نمک ، سیر ، فلفل قرمز وپیازچه ) را با هم میکسر کرده سس مخصوص را آماده کرده و داخل شکم ماهی مالیده سپس با پوره سیب زمینی پر کرده داخل ظرف گذاشته در فر با دمای 350 درجه بمدت 30 دقیقه بپزد.
 


88c2c572-4dd9_.jpg

نکات تکمیلی در مورد ماهی اندونزی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ماهی اندونزی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟170