ابتدا پوست گوجه را بکنید و آن را ورقه ای خرد کنید ، سپس پیاز و فلفل دلمه ای را خلالی خرد کرده و جعفری را ساتوری کنید، در نهایت لیمو ترش را ورقه ای نازک برش برنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید ، یک تابه یا قابلمه نسوز متناسب با مقدار موادتان را چرب کرده و کنار بگذارید.
ابتدا یک لایه از ماهی را کف ظرف بچینید و روی آن لایه ای از پیاز ، فلفل دلمه ای ، گوجه و لیمو ترش قرار دهید و به همین ترتیب همه مواد را لایه به لایه بچینید.
در نهایت برگ های بو داده و جعفری خرد شده را افزوده و مقداری نمک و فلفل بپاشید و کمی روغن بریزید.
روی مواد را با فویل پوشانده و برای نیم ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد ، سپس فویل را برداشته و 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا برشته شود.