طرز تهیه “نان پر شده با گوشت”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/675646c2-0a3e_.jpg

 مواد لازم برای نان پر شده با گوشت

  • شیر گرم:250 گرم
  • آرد:600 گرم
  • تخم مرغ :1 عدد
  • سیب زمینی آبپز:2 عدد
  • نمک:کمی
  • شکر:1 قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه:1 قاشق غذاخوری
  • روغن:1 استکان
  • گوشت چرخ شده:نیم کیلو
  • فلفل دلمه :1 عدد
  • پیاز رنده شده:1 عدد
  • پودر پاپریکا:1 قاشق غذاخوری
  • نمک و ادویه:به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا رنده شده:به مقدار لازم


3666349a-5ff3_.jpg

طرز تهیه نان پر شده با گوشت

 ابتدا سیب زمینی ها را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. سپس پوست آن را بکنید و خوب له کنید.

سیب زمینی را با آرد مخلوط کرده و روغن ، شکر ، خمیر مایه ، نمک و شیر را هم بریزید و خوب هم بزنید تا خمیر حاصل شود. خمیر را ورز داده و روی آن را بپوشانید و 1 ساعت اجازه دهید استراحت کند.

در این فاصله پیاز را رنده کرده و داخل تابه ای بریزید و تفت دهید ، گوشت چرخ کرده را هم بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود، فلفل دلمه ای را هم بریزید و بگذارید کمی بپزد ،

در آخر ادویه را افزوده و از روی حرارت بردارید.روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را رو آن باز کنید ، روی هر خمیر مقداری پنیر و مواد گوشتی قرار داده و آن را ببندید. 

یک عدد زرده تخم مرغ را در کاسه کوچکی بریزید و هم بزنید سپس بوسیله قلمو روی خمیر ها بمالید و در آخر رازیانه را بریزید و خمیر ها را داخل فر بگذارید تا برای 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد در فر بپزد.

بعد از طلایی شدن نان ها ، آن ها را از فر خارج کرده برش بزنید و سرو کنید.

 

18f0c332-0fd8_.jpg

نکات تکمیلی در مورد نان پر شده با گوشت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
نان پر شده با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟571