طرز تهیه پیتزا سالامی
آشپزخانه نمناک
مواد لازم
خمیر پیتزا
رب گوجه فرنگی 1/3 فنجان
کالباس خرد شده 100 گرم
اسفناج تازه 60 گرم
سیب زمینی نیمه سرخ شده 1/2 فنجان
پنیر پیتزا 120 گرم
سبزی معطر خشک شده 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه پیتزا سالامی با اسفناج
خمیر پیتزا را در ابعاد 12 در 30 سانت برش دهید و مواد پیتزا را به صورت لایه لایه روی ان بریزید به این صورت که لایه ی اول رب گوجه فرنگی و لایه های بعدی به ترتیب سبزی خشک، کالباس، اسفناج، گوجه فرنگی در انتها پنیر پیتزای رنده شده را بریزید.
فر را از قبل با درجه حرارت 220 ° C / 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
پیتزا سالامی را داخل فر قرار دهید . بعد از گذشت مدت 10 دقیقه پیتزا آماده است.
ارزش غذایی و کالری پیتزا سالامی با اسفناج
چربی 27.90
کربوهیدرات 64.60
پروتئین 25.30
سدیم 1216.00 میلی گرم
چربی اشباع 11.10
فیبر 2.40 گرم
کلسترول 46.00 میلی گرم
نکات تکمیلی در مورد پیتزا سالامی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پیتزا سالامی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف