مواد لازم پاستا با سس سبز
- پاستا (از هر شکلی):600 گرم؛
- روغن زیتون :150 میلی گرم؛
- مخلوطی از گیاهان خوشبو (جعفری، ریحان و گشنیز):به میزان لازم؛
- مغز گردو:50 گرم؛
- نمک و فلفل:به میزان لازم؛
- پنیر رنده شده (پارمزان، گودا یا چِدار):50 گرم
طرز تهیه پاستا با سس سبز
ابتدا داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس پاستا را به همراه کمی نمک افزوده و آن را چند دقیقه بجوشانید و آبکش کنید و در آخر با آب سرد بشویید.
در این فاصله بقیه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و خوب له کنید تا به شکل سسی یکدست و صاف دربیاید.
کمی روغن زیتون در تابه ای بریزید و سس و پاستا را داخل آن مخلوط کرده و کمی حرارت دهید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.
پاستای سبز را در بشقاب بکشید و با چند برگ ریحان و یا گشنیز تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستا با سس سبز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه