مواد لازم برای سالاد هندوانه با پنیر کاتیج
- پیاز قرمز خرد شده (یک چهارم فنجان)
- آبلیمو ( یک چهارم فنجان)
- هندوانه (4 فنجان)
- پنیر کاتیج ریز ریز شده ( یک چهارم فنجان)
- سیب زمینی مکزیکی پوست کنده و خرد شده (نصف تا یک فنجان)
- فلفل چیلی ( نصف یک فلفل)
- گشنیز خرد شده (یک چهارم فنجان)
- زیره برای مزه دار کردن (مقدار کمی)
طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج
ابتدا پیاز را پوست گرفته و خرد کنید ، پیاز خرد شده را چند دقیقه ای در آبلیمو قرار دهید تا مزه دار شود.
در این فاصله هندوانه را به شکل حبه های قند خرد کنید.
جیکاما یا سیب زمینی مکزیکی را پوست کنده بپزید و خرد نمایید.
در آخر گشنیز و پنیر کاتیج را خرد کنید.
همه مواد بالا را در ظرف سالاد ریخته و خوب مخلوط کنید. سالاد را با برگ های گشنیز تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد هندوانه با پنیر کاتیج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد هندوانه با پنیر کاتیج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟ عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان