دستور تهیه ساندویج “بلوچیز برگر” خوشمزه و دلچسب

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/5f3c1c25-24a5_.jpg

مواد لازم برای بلوچیز برگر :

  • گوشت گوساله چرخ شده و کم چرب :1300 گرم
  • پنیر بلوچیز خرد شده :110 گرم
  • پیازچه خرد شده :1/2 فنجان
  • سس تند :1/4 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه درشت :1 قاشق چای خوری
  • نمک :1 قاشق چای خوری
  • خردل خشک :1 قاشق چای خوری
  • نان برگر :12 عدد 


0d6bcea0-8a52_.jpg

 

طرز تهیه بلوچیز برگر

ابتدا گوشت گوساله را چرخ کرده و در کاسه ای بریزید. سپس پیازچه و پنیر بلوچیز را خرد کرده و روی گوشت بریزید.

در ادامه سس تند ، فلفل سیاه ، خردل و نمک را افزوده و خوب مخلوط کنید ، سپس آن را برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیافتد.

در این فاصله کباب پز را روشن کرده و توری آن را چرب کنید ، مخلوط بلوچیز را از یخچال خارج کرده و آن را به شکل گردوهای یکسان و مساوی تقسیم کرده و کمی پهن کنید.

هر برگر را برای حدود 10 دقیقه داخل کباب پز قرار دهید تا هر دو طرف آن پخته و برشته شود.(به جای استفاده از کباب پز ، میتوانید برگرها را داخل یک تابه نسوز سرخ کنید)

بلوچیز برگر را داخل نان ساندویچ قرار داده و با مخلفات دلخواه میل نمایید.



551da365-cc47_.jpg

نکات تکمیلی در مورد بلوچیز برگر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بلوچیز برگر را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟200