مواد لازم اسپاگتی با کوفته ترکی
اسپاگتی سبوس دار 240 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
کوفته ترکی 20 عدد
سس مارینارا ½ 1 پیمانه

طرز تهیه اسپاگتی با کوفته ترکی
در یک ظرف بزرگ، آب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. سپس کمی نمک داخل آن می ریزیم و می گذاریم بجوشد.
اسپاگتی را داخل آب جوش می ریزیم و می گذاریم کمی بجوشد و نرم شده، بپزد, معمولا بین 6 تا 8 دقیقه زمان برای نرم شدن رشته های ماکارونی کافیست, ولی شما می توانید طبق زمانی که روی بسته آن نوشته شده عمل کنید. سپس آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم.
در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا گرم شود. سپس کوفته های گوشتی را داخل آن می ریزیم و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می دهیم تا قهوه ای شوند.
سس مارینارا را اضافه می کنیم و سپس ½ پیمانه آب به مواد می افزاییم. 5 تا 7 دقیقه دیگر می گذاریم تا گوشت ها کامل مغز پخت شوند. سپس اسپاگتی آبکش شده را داخل این مخلوط می ریزیم و مواد را کامل مخلوط کرده و داغ سرو می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد اسپاگتی با کوفته
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
اسپاگتی با کوفته را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه