طرز تهیه “کنسومه قارچ” خوشمزه و مجلسی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/6c26011f-64e3_.jpg

مواد لازم کنسومه قارچ

  • سینه مرغ نگینی :1 پیمانه
  • قارچ خردشده:200 گرم
  • کره:50 گرم
  • خامه :1 پاکت
  • آرد:2 الی 3 قاشق سوپ خوری
  • عصاره مرغ :دو عدد
  • تخم مرغ آبپز :یک عدد
  • پنیر پیتزا :به میزان لازم
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
  • آبلیمو:به میزان لازم



2d0b7a70-b7f9_.jpg

 کنسومه قارچ

طرز تهیه کنسومه قارچ :

داخل قابلمه ای مناسب قارچ خرد شده را با مقداری از کره ، نمک و آبلیمو تفت دهید.بعد به قارچ ها ،مرغ نگین شده ، آب مرغ و ذرت را اضافه کنید و روی حرارت بالاتر قرار دهید تا بجوشند.

سپس سفیده تخم مرغ رنده شده را هم به آنها اضافه کنید.

خامه را با مقداری از آب کنسومه ، نمک ، فلفل و آبلیمو مخلوط کنید و به آرامی به مابقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

بعد از نیم ساعت پخت موادآرد را در ظرفی جداگانه با کمی کره تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود ، سپس آن را با مقداری از آب کنسومه حل کنید تا به شکل گلوله نشود و بعد به داخل ظرف اضافه کنید.

وقتی کنسومه قارچ به خوبی جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید.

نکات :

اگر دوست داشته باشید میتوانید مقداری سیب زمینی نیز در داخل سوپ کنسومه قارچ استفاده کنید.




98de7b6a-69fb_.jpg

پخت کنسومه قارچ

نکات تکمیلی در مورد کنسومه قارچ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کنسومه قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!
این مطلب مفید بود ؟250