آموزش درست کردن “بیسکویت جو” + مواد لازم

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/8bf49df0-a606_.jpg

آموزش درست کردن بیسکویت جو

یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین خوراکی های موجود در سراسر دنیا، خانواده ی بیسکویت ها هستند، این خوراکی ها از دو سه قرن پیش تولید می شده اند و از همان زمان نیز مورد استقبال مردم در سراسر دنیا قرار گرفتند.

یکی از خاصیت های خوب بیسکویت، ماندگاری بالای آن است. این محصول به دلیل قطر کم، بخوبی پخته و به دلیل رطوبت پایین دچار کپک زدگی و فساد میکروبی زودرس نمی شود.



cf8b9351-f85a_.jpg

مواد لازم برای بیسکویت جو

  • چو پرک :225 گرم
  • آرد :75گرم
  • جوش شیرین:1 ق چ
  • نمک :4/1 ق چ
  • کره:50 گرم
  • شکر:50 گرم



2ad75f20-5111_.jpg

طرز تهیه بیسکویت جو 

آموزش تهیه بیسکویت جو

ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا با دمای محیط آب شود، آرد را در کاسه ای بریزید و با نمک، شکر، جوش شیرین و جو پرک مخلوط نمایید.

در ادامه کره را افزوده و همه مواد را خوب مخلوط کنید ، اگر لازم بود کمی آب اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود.

حالا روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه باز کنید تا پهن و نازک شود.

خمیر را با قالب مورد نظر برش زده و داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید، فر را با دمای 220 درجه روشن کنید تا گرم شود.

بیسکوییت ها را برای یک ربع داخل فر بپزید. بعد از اینکه بیسکوییت ها پخت آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا خنک شود سپس داخل ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد بیسکویت جو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بیسکویت جو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی فال روزانه سه شنبه 6 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟351