مواد لازم برای بروسکتا قارچ
- قارچ ورقه شده :2 پیمانه
- نان تست :4 ورقه
- سیر :1 حبه
- روغن زیتون بکر :3 قاشق غذاخوری
- جعفری تازه و خردشده :1 قاشق غذاخوری
- نمک:½ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه :¼ قاشق غذاخوری
بروسکتا قارچ بسیار لذیذ
طرز تهیه بروسکتا قارچ
سیر را پس از پوست کندن به دو نیم تقسیم کنید. تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را داخل آن بریزید تا گرم شود.
سپس قارچ های ورقه شده را به تابه اضافه کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. در این حین برش های نان را تست کنید تا هر دو طرف آنها طلایی شود.
یکی از دو نیم سیر را روی نان ها بمالید و نیز روی نان ها را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون آغشته کنید. یک قاشق دیگر روغن زیتون را با نمک، فلفل و جعفری خرد شده به قارچ اضافه کنید.
سپس روی هر یک از نان ها به یک اندازه از مخلوط قارچ بریزید و سریع سرو کنید.
بروسکتا قارچ
نکات تکمیلی در مورد بروسکتا قارچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
بروسکتا قارچ را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!! عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان